Работы студентов фотошколы

Задание: «Realizarea unui portret»
Image-square_50
Image-normal
NEX-6
  • ISO 100
  • 1/640 s
  • Диафрагма: F2.2
Полный EXIF Полный файл
Profile_avatarGabriela Taras

Buna-seara! Sony Nex-6, Sony 50 mm f/1,8, la f/2,2, 1/640 sec, ISO 100. Am incercat sa gasesc un loc din curte unde culorile imbracamintii bunicii sa se combine armonios cu cele ale fundalului. Cred ca am reusit sa obtin o paleta de culori interesanta in care nuantele calde ale rochiei si gardului contrasteaza cu verdele vitei de vie. Iar modelul floral al rochiei are corespondent in florile rosii si roz de langa gard. Am fotografiat-o pe bunica la punctul de intersectie al laturilor gardului pentru a crea senzatia de perspectiva. Tabloul obtinut reda ideea unei clipe de ragaz in agitatia vietii la tara.

30.12.2016, 14:00
Image-square_360Natalia Ciobanu,
преподаватель

Bună ziua, Gabriela!

Оценка работы

Ați enumerat toate avantajele acestei fotografii, în mod special îmi place cum ați utilizat perspectiva gardului, creând o imagine mai profundă și mai interesantă vizual. E faină și privirea subiectului, foarte intensivă și emoțională! E o imagine destul de reușită.

Замечания и рекомендации

E foarte important să lucrați la capitolul Compoziției. Aici, subiectul se află pe centru, ceea ce e un dezavantaj pentru această fotografie. O simplă amplasare mai spre stânga a bunicii, ar fi soluționat problema. Ideea e să utilizați regula treimilor cât mai des. Aici nu vă sugerez un nou crop, deoarece se vor pierde alte părți importante din fotografie, dar vă sugerez să aplicați regula pe viitor.

Выводы

Fotografia este acceptată.
O zi frumoasă și sărbători fericite să aveți!
Natalia

Комментарии
  • Profile_avatar30.12.2016

    Multumesc. Un an nou fericit!

  • Image-square_36031.12.2016

    Mersi!)