Работы студентов фотошколы

Задание: «Atmosfera datorită culorii»
Image-square_50
Image-normal
Image-square_360Veliscu Tudor George

Buna ziua! Am reusit sa termin si tema "Atmosfera datorita culorii". Cred ca aceasta imagine, care este facuta acum in primavara, reda foarte bine chiar si atmosfera toamnei :-)

08.04.2017, 22:27
Image-square_360Natalia Ciobanu,
преподаватель

Bună seara!

Оценка работы

Aveți perfectă dreptate, imaginea redă atmosfera unei zile de toamnă, datorită tuturor culorilor și nuanțleor incluse. Îmi place mult cum ați lucrat la acest subiect, lăsând pe primul plan culori calde și pe fundal celea reci. Fotografia e foarte echilibrată și armonioasă, plăcută. Liniile compoziționale create sunt și ele foarte interesante și atrăgătoare, creând în același timp un ritm deosebit.

Замечания и рекомендации

Aș fi evitat amplasarea pe centru a căsuței și vă recomand, pe viitor, să aplicați regula treimilor. Astfel, imaginea devine cu mult mai interesantă și mai atrăgătoare.

Выводы

Fotografia este acceptată și o recomand pentru galeria celor mai bune lucrări!
O seară frumoasă,
Natalia

Комментарии
  • Image-square_36009.04.2017

    Buna ziua! Va multumesc pentru aceasta evaluare si pentru propunerea acestei lucrari in galeria celor mai bune lucrari! Sunt onorat pentru increderea acordata.
    Sa stiti ca m-am gandit la casuta sa o amplasez pe linia din stanga sau din dreapta, dar atunci cand am facut fotografia, liniile ce delimiteaza dealul, gardul, si liziera padurii, vor fi suficiente pentru regula treimilor. Casuta "troneaza" valea. Cel putin asta am gandit atunci. Dar regula e regula si aveti dreptate.
    Va multumesc mult inca o data!

  • Image-square_36009.04.2017

    Bună ziua!
    Aveți dreptate, într-o oarecare măsură căsuța tronează peisajul, dar merita să încercați și cu regula treimilor, pentru comparație și experiență. Să observați vizual, cea mai bună variantă.
    O zi frumoasă,
    Natalia

  • Image-square_36010.04.2017

    Va mulțumesc încă o dată pentru sfaturi! Le voi urmă cu siguranță.

  • Image-square_36010.04.2017

    E plăcerea mea!