Surprindeţi momentele fericite ale copilăriei într-o poveste fotografică!

Cursul conține și un material tehnic, care vă va ajuta la alegerea echipamentului și parametrilor de fotografiere. De asemenea, cursurile conțin și sfaturi cu privire la configurare și lucrul cu lumina, dar și elementele de bază ale psihologiei comunicării cu copiii.

Veți avea nevoie de: un aparat de fotografiat digital, un calculator cu acces la Internet, posibilitatea de a face fotografii copiilor și dorința de a face fotografii extraordinare pentru copii.

  • 8 онлайн-занятий
  • 25 творческих заданий
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Veți cunoaște tipurile aparatelor foto pe care le propun producătorii moderni, avantajele și dezavantajele fiecărora, principalele diferențe. De asemenea, vom definim setul optim al echipamentului fotografic de care veți avea nevoie pentru o ședință foto pentru copii.
Preview-normal
Занятие 2: Căutaţi scene şi subiecţi interesanţi 4 домашних заданий
Oriunde vă aflați, puteți prinde întotdeauna un moment și să prindeți niște imagini bune cu copil dvs. În această lecție vom vorbi despre pregătirea tehnicii, alegerea și timpul potrivit pentru fotografierea copiilor, vom atinge puțin elemente de recuzită.
Preview-normal
Занятие 3: Lucrul cu micul foto model 4 домашних заданий
Copiii mici nu știu sa-și falsifice emoțiile, în fotografii copiii ies direct și foarte amuzant, mai exact așa cum sunt ei cu adevărat. Cu toate acestea, fotografierea copiilor are complexitatea sa. Despre aceste aspecte și cum să le depășiți, vom discuta în această lecție.
Preview-normal
Занятие 4: Atenție! Copilul este în cadru! 4 домашних заданий
Cum și unde să poziționăm copilul în imagine? În această lecție vom vorbi despre principalele aspecte ale compoziției, atunci când fotografiem copii.
Preview-normal
Занятие 5: Fotografii acasă și la plimbare 2 домашних заданий
Lumina naturală (lumina de pe geam sau de pe stradă) este cea mai bună lumină pentru fotografierea copilului tău. Acasă și la plimbarea copilul se află în mediul lui. Lumina naturală creează o paletă bogată de imagini volumetrice, subliniază detaliile.
Preview-normal
Занятие 6: Fotografia de eveniment. Utilizarea bliţurilor 2 домашних заданий
Cu ajutorul blițului, puteți obține rezultate interesante, să obțineți portrete vii în camere întunecate, să evidențiați umbra în timpul zilei, sau să faceți reflectoare improvizate și să încercați să creați o imagine misterioasă a unui studio acasă.
Preview-normal
Занятие 7: Crearea fotografiilor artistice 4 домашних заданий
Această lecție va fi dedicată studiului tehnicilor creative de fotografiere a copiilor și de post-procesarea imaginilor.
Preview-normal
Занятие 8: Post-procesarea şi imprimarea 3 домашних заданий
Acest pas mulți oameni îl subestimeaza, cu toate acestea, acestui pas este foarte important. În această lecție vom studia tehnicile de bază pentru a îmbunătăți fotografiile, vom învăța să le aducem la perfecțiune și să le publicăm în mod corect.
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе