Αποθηκεύστε τις ευτυχισμένες στιγμές της παιδικής ηλικίας σε φωτογραφικές ιστορίες!

Στο μάθημα παρουσιάζεται και τεχνικό υλικό, το οποίο θα σας βοηθήσει στην επιλογή του εξοπλισμού και στις παραμέτρους λήψης. Επίσης, παρέχονται συμβουλές σχετικά με τη διαμόρφωση και τη χρήση του φωτός και καλύπτονται οι βασικές αρχές της επικοινωνιακής ψυχολογίας των παιδιών.

Θα χρειαστείτε τα εξής: οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet, ευκαιρίες φωτογράφισης παιδιών και… επιθυμία για τη δημιουργία όμορφων φωτογραφιών με θέμα τα παιδιά.

  • 8 онлайн-занятий
  • 25 творческих заданий
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Θα μάθετε για τις φωτογραφικές μηχανές που προσφέρουν οι σύγχρονοι κατασκευαστές, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διάφορων τύπων μηχανών και ποιες είναι οι βασικές διαφορές τους. Επίσης, θα περιγράψουμε το βέλτιστο κιτ φωτογραφικού εξοπλισμού που θα χρειαστούμε για την παιδική φωτογράφηση.
Preview-normal
Занятие 2: Αναζητούμε χώρους για τη φωτογράφιση και ενδιαφέροντα αντικείμενα 4 домашних заданий
Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε πάντα να πιάσετε ένα στιγμιότυπο και να τραβήξετε πετυχημένες λήψεις του μωρού σας. Σε αυτό το μάθημα θα μιλήσουμε για τις τεχνικές προετοιμασίας, για την επιλογή του σωστού σημείου και της ώρας για την παιδική φωτογράφιση, ενώ θα αγγίξουμε και το θέμα του απαραίτητου εξοπλισμού.
Preview-normal
Занятие 3: Δουλεύοντας με ένα μικρό μοντέλο 4 домашних заданий
Τα μικρά παιδιά δεν έχουν ψεύτικα συναισθήματα και γι’ αυτό στις φωτογραφίες πάντα βγαίνουν αφελή και πολύ αστεία – δηλαδή, έτσι όπως είναι στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, η παιδική φωτογραφία έχει τις δυσκολίες της. Για τις δυσκολίες αυτές και πώς να τις ξεπεράσουμε θα μιλήσουμε σε αυτό το μάθημα.
Preview-normal
Занятие 4: Προσοχή! Παιδί στο πλάνο! 4 домашних заданий
Το φυσικό φως (π.χ. το φως από το παράθυρο ή στον δρόμο) είναι ο καλύτερος φωτισμός για τη φωτογράφιση του μωρού σας. Στο σπίτι και κατά τη διάρκεια της βόλτας το παιδί σας βρίσκεται στο περιβάλλον του. Ο φυσικός φωτισμός δημιουργεί μια πλούσια παλέτα τρισδιάστατων εικόνων και τονίζει τις λεπτομέρειες.
Preview-normal
Занятие 5: Φωτογραφίες στο σπίτι και στη βόλτα 2 домашних заданий
Το φυσικό φως (το φως από το παράθυρο ή στο δρόμο) είναι ο καλύτερος φωτισμός για τη φωτογράφιση του μωρού σας. Στο σπίτι και κατά τη διάρκεια της βόλτας το παιδί σας βρίσκεται στο περιβάλλον του. Ο φυσικός φωτισμός δημιουργεί μια πλούσια παλέτα των τρισδιάστατων εικόνων, τονίζει τις λεπτομέρειες.
Preview-normal
Занятие 6: Φωτογραφίες σε φεστιβάλ. Φλας 2 домашних заданий
Αυτό το μάθημα είναι αφιερωμένο στη μελέτη των δημιουργικών τεχνικών φωτογράφισης παιδιών και στην επεξεργασία των εικόνων μετέπειτα.
Preview-normal
Занятие 7: Δημιουργία μιας καλλιτεχνικής φωτογραφίας 4 домашних заданий
Αυτό το μάθημα θα είναι αφιερωμένο στη μελέτη των δημιουργικών τεχνικών της φωτογράφισης των παιδιών και την επεξεργασία εικόνων που ακολουθεί.
Preview-normal
Занятие 8: Επεξεργασία και δημοσίευση φωτογραφιών 3 домашних заданий
Αυτό το βήμα πολλοί άνθρωποι το υποτιμούν, ωστόσο τα στάδια επεξεργασίας και της δημοσίευσης είναι πολύ σημαντικά. Σε αυτό το μάθημα θα καλύψουμε τις βασικές τεχνικές για τη βελτίωση των λήψεων, θα μάθουμε να τις τελειοποιούμε και να τις δημοσιεύουμε με σωστό τρόπο.
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе