Запазете щастливите мигове от детството във фото истории!

В курсът е представен и технически материал, който ще Ви помогне при избора на оборудване и параметри на снимане. Също така, уроците съдържат съвети относно композицията и работата със светлината, разкриват се основите на психологията при общуване с деца.

Ще Ви трябва: някакъв цифров фотоапарат, компютър с достъп до интернет, възможност понякога да правите снимки на детето и желание да правите отлични детски снимки.

  • 8 онлайн-занятий
  • 25 творческих заданий
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Ще научите, какви фотоапарати ни предлагат съвременните производители, какви предимства и недостатъци имат различните видове фотоапарати и какви са основните разлики между тях. Също така ще определим най-подходящия набор от фотографска техника, който ще ни е необходим за детската фотосесия.
Preview-normal
Занятие 2: Търсим място за снимане и интересни обекти 4 домашних заданий
Където и да се намирате, винаги можете да хванете момента и да направите добри снимки на вашето дете. В този урок ще поговорим за подготовката на техниката, избора на мястото и времето за фотосесия на деца, и леко ще засегнем темата за реквизита.
Preview-normal
Занятие 3: Работа с малкия модел 4 домашних заданий
Малките деца не знаят как да показват фалшиви емоции, на снимките те се получават естествени и много забавни, т.е. точно такива, каквито те са в действителност. Обаче детската фотография има и своите трудности. За тях и за това как да ги преодолеете, ще поговорим в този урок.
Preview-normal
Занятие 4: Внимание! Детето е в кадъра! 4 домашних заданий
Как и къде да поставите детето в снимките? В този урок ще поговорим за основните аспекти на композицията при снимки на деца.
Preview-normal
Занятие 5: Снимки вкъщи и на разходка 2 домашних заданий
Естествената светлина (светлината от прозореца или на открито) — е по-доброто осветление за снимки на вашето дете. Именно вкъщи и на обикновена разходка вашето малко дете се намира в своята среда. Естественото осветление създава богата палитра от обемни образи, подчертава детайлите.
Preview-normal
Занятие 6: Снимки от празника. Светкавица 2 домашних заданий
С помощта на светкавица могат да се постигнат интересни резултати: да получите ярки портрети в затъмнени помещения, да осветите сянката през деня или да направите от подръчни материали отражатели и да се опитате да създадете загадъчен студиен образ в домашни условия.
Preview-normal
Занятие 7: Създаваме художествена снимка 4 домашних заданий
Този урок ще посветим на изучаването на творческите техники при снимане на деца и последващата обработка на снимките.
Preview-normal
Занятие 8: Обработка и публикуване на снимки 3 домашних заданий
Тази стъпка е много подценявана, въпреки това, етапът на обработка и публикуване е много важен. В този урок ние ще споменем основни техники за подобряване на снимките, ще се научим да ги довеждаме до съвършенство и правилно да се публикуват.
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе