Лучшие фото студентов

Image-normal
Profile_avatarClaudia Elena Corbu, выпускник Фотошколы
Image-normal
Image-square_360Maria Claudia Cornea, выпускник Фотошколы
Image-normal
Image-square_360Răzvan Micorici, выпускник Фотошколы

Învățați să creați portrete artistice!

Veți invăța: să abordați fotografierea oamenilor din punct de vedere creativ. Să fotografiați un portret acasă și pe stradă, să compuneți un cadru și cum să folosiți iluminatul.

Veți avea nevoie de: un aparat de fotografiat digital, un calculator cu acces la Internet, un cuplu de prieteni sau rude ca modele și dorința de a face portrete frumoase.

  • 6 онлайн-занятий
  • 34 творческих задания
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Ce este un portret? Cu ce este diferită fotografia obişnuită a unei persoane faţă de fotografia artistică? La această lecţie veţi învăţa ce echipament este necesar pentru fotografiere şi care sunt factorii care influenţează obţinerea unui portret frumos.
Preview-normal
Занятие 2: Compoziție 6 домашних заданий
Veţi învăţa regulile de compoziţie pentru portet în prim-plan, plan-bust, plan apropiat, plan întreg, precum şi portrete de grup. Veţi şti ce poate fi decupat din cadru, şi ce nu.
Preview-normal
Занятие 3: Iluminarea. Partea 1: fotografierea în interior 6 домашних заданий
Folosiţi lumina existentă: învăţaţi să priviţi şi să analizaţi. Analizaţi ce setări ale aparatului de fotografiat aveţi la dispoziţie în caz că nu aveţi suficientă lumină. Lucraţi cu bliţul în interior, utilizaţi echipamente suplimentare. Regizaţi scena pentru portret ca un exemplu de lucru cu lumina disponibilă.
Preview-normal
Занятие 4: Iluminarea. Partea a 2-a: fotografierea naturii 5 домашних заданий
Cum pot influenţa fotografia diferitele condiţii ale vremii: soare luminos, nori, amurg, căldură şi frig. Analizaţi şi folosiţi lumina ambientală şi iluminarea. Utilizarea bliţurilor, reflectoarelor.
Preview-normal
Занятие 5: Poziţionarea 5 домашних заданий
Subtilităţile poziţionării. Lucraţi cu emoţii, expresii ale feţei şi veţi avea parte de fotografii reuşite. Căutaţi metode de a descătuşa modelul. Analizaţi persoana înainte de fotografiere, descoperiţi secretele celor mai bune unghiuri, în funcţie de aspect.
Preview-normal
Занятие 6: Tipuri de portret 6 домашних заданий
În funcţie de caracteristicile de fotografiere există mai multe tipuri de portrete: de copii, de afaceri, de nuntă, de grup, de familie, de gen, glamour (modă şi stil).
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе
Студенты со всего мира выбирают обучение в Fotoshkola.net
Image-square_360
Material didactic de calitate înaltă: descris totul în detaliu și cu explicații cum să stăpânim subtilitățile fotografiei portret. De asemenea, mi-a plăcut cu adevărat de profesor - el analiza instantaneu lucrările și ne oferea rezultatul. Vă mulțumesc pentru curs!