Sačuvajte sretne trenutke djetinjstva u foto pričama!

U tečaju su također predstavljeni i tehnički materijali, koji će vam pomoći s izborom opreme i parametara snimanja. Također lekcije sadrže savjete o komponiranju i radu sa svjetlom, prikazane su osnove psihologije komuniciranja s djecom.

Trebat ćete: bilo koji digitalni fotoaparat, računar s pristupom Internetu, mogućnost ponekad fotografirati dijete i želju praviti odlične dječje fotografije.

  • 8 онлайн-занятий
  • 25 творческих заданий
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Saznat ćete kakve nam fotoaparate nude suvremeni proizvođači, koje su prednosti i mane različitih tipova fotoparata te koje su njihove osnovne razlike. Odredit ćemo i optimalan paket fotoopreme koji ćemo trebati za dječju fotosesiju.
Preview-normal
Занятие 2: Traženje lokacije i zanimljivih objekata za snimanje 4 домашних заданий
Gdje god se nalazili, uvijek možete uhvatiti trenutak i snimiti uspješne slike svoje bebe. U ovoj ćemo lekciji govoriti o pripremi opreme, izboru odgovarajućeg mjesta i vremena za snimanje djece te ćemo se malo dotaknuti dodatne opreme.
Preview-normal
Занятие 3: Rad s malim modelom 4 домашних заданий
Mala djeca ne znaju krivotvoriti emocije te na fotografijama ispadaju iskrena i jako zabavna, takva kakva jesu. No dječja fotografija ima i svoje izazove. O njima i o tome kako ih prevladati govorit ćemo u ovoj lekciji.
Preview-normal
Занятие 4: Pozor! Dijete na slici! 4 домашних заданий
Kako i gdje smjestiti bebu na fotografiji? U ovoj lekciji govorit ćemo o osnovnim aspektima kompozicije pri snimanju djece.
Preview-normal
Занятие 5: Fotografiranje kod kuće i u šetnji 2 домашних заданий
Prirodno svjetlo (s prozora ili na ulici) bolje osvjetljenje za snimanje bebe. Upravo se doma ili tijekom redovite šetnje beba nalazi u svojoj sredini. Prirodno osvjetljenje stvara voluminozne oblike s bogatom paletom boja i ističe detalje.
Preview-normal
Занятие 6: Fotografije događaja i bljeskalice 2 домашних заданий
Pomoću bljeskalice može se dobiti zanimljiv rezultat: osvijetljeni portreti u zamračenim prostorijama ili osvijetljene sjene danju. Napravite reflektore od priručnih sredstava i pokušajte stvoriti zagonetno studijsko okruženje u kućnim uvjetima.
Preview-normal
Занятие 7: Stvaranje umjetničke fotografije 4 домашних заданий
Ovu ćemo lekciju posvetiti proučavanju umjetničkih tehnika snimanja djece i naknadnoj obradi snimaka.
Preview-normal
Занятие 8: Obrada i objavljivanje slika 3 домашних заданий
Ovaj korak mnogi podcjenjuju, mada su etape obrade i objavljivanja jako bitne. U ovoj ćemo lekciji navesti tehnike za poboljšanje snimaka, naučiti ih dovesti do savršenstva i pravilno objaviti.
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе