Uronite u kreativnost sa svojim fotoaparatom

Vi ćete naučiti: čeka vas uzbudljivo putovanje s fotoaparatom u svijet fotografije. U šest lekcija za vas smo pripremili proširen i detaljan opis za stvaranje prekrasnih slika. U svakoj vas lekciji očekuju potpuno novi kreativni zadaci i savjeti, prema kojima možete napraviti nevjerojatne snimke. I, naravno, radit ćete na poboljšanju slika s osobnim instruktorom, koji će pronaći individualan pristup samo za vas.

Trebat ćete: digitalni fotoaparat Canon, računalo s pristupom internetu i želju za fantastičnim fotografijama.

  • 6 онлайн-занятий
  • 24 творческих задания
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
U prvoj ćemo lekciji upoznati osnovne elemente rukovanja fotoparatom, objasniti temeljne postavke i odmah krenuti s umjetničkim snimanjem.
Preview-normal
Занятие 2: Osvjetljenje na fotografiji i ekspozicija 4 домашних заданий
U ovoj ćemo lekciji govoriti o tehnologijama stvaranja fotografije, upoznati se s pojmovima kao što su brzina zatvarača i blenda. Istovremeno ćemo razjasniti zašto, kako i kada fotografirati u načinima Av i Tv.
Preview-normal
Занятие 3: Više kreativnosti 4 домашних заданий
U ovoj ćemo lekciji još dublje ući u magiju upravljanja fotoaparatom i razmotriti nekoliko zanimljivih tehnika snimanja. Osim toga govorit ćemo o vrstama eksponiranja, naučiti čitati histogram i snimati u potpuno ručnom načinu.
Preview-normal
Занятие 4: Boja i stil fotografije 4 домашних заданий
U ovoj ćemo lekciji naučiti upravljati bojom na fotografiji, mijenjajući podešavanja balansa bijele boje i stilova slike. Saznat ćemo kako se može postati gospodarom boje, snimajući u RAW formatu.
Preview-normal
Занятие 5: Rad s objektivima 4 домашних заданий
U ovoj ćemo lekciji govoriti o omiljenom predmetu svih fotografa – objektivu. Objasnit ćemo strukturu objektiva, njihove mogućnosti i značajke. Upoznat ćemo se s različitim tipovima objektiva i na kraju lekcije saznati kako izabrati objektiv.
Preview-normal
Занятие 6: Više mogućnosti. Snimanje videozapisa. Bljeskalica 4 домашних заданий
U našoj završnoj lekciji upoznat ćemo se s bljeskalicom i naučiti je koristiti. U drugom dijelu lekcije govorit ćemo o posebnoj prilagodbi fotoparata vašim potrebama i željama.
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе