Лучшие фото студентов

Image-normal
Image-square_360Mitja Kosi, выпускник Фотошколы
Image-normal
Image-square_360Mitja Kosi, выпускник Фотошколы
Image-normal
Image-square_360Lana Lunder, выпускник Фотошколы

Potopite se v ustvarjanje skupaj s svojim fotoaparatom!

Naučili se boste naslednje: čaka vas privlačno potovanje v svet fotografije skupaj z vašim fotoaparatom DSLR. V šestih lekcijah smo vam pripravili podroben in popoln opis korakov za ustvarjanje čudovitih posnetkov. V vsaki lekciji smo vam pripravili povsem nove naloge in nasvete. Če jim boste sledili, boste lahko ujeli čudovite posnetke. Seveda bo pri popravljanju posnetkov z vami osebni predavatelj, ki bo našel osebni pristop prav za vas.

Potrebujete digitalni fotoaparat Canon, računalnik z dostopom do interneta in željo, da bi ustvarjali presunljive fotografije.

  • 6 онлайн-занятий
  • 24 творческих задания
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Na prvem predavanju se bomo seznanili z osnovnimi elementi upravljanja vašega fotoaparata, obravnavali bomo osnovne nastavitve in se takoj lotili ustvarjalnega fotografiranja.
Preview-normal
Занятие 2: Svetloba v fotografiji in osvetlitev 4 домашних заданий
Na tem predavanju bomo izvedeli o tehnologiji fotografiranja, seznanili se bomo s pojmi, kot sta hitrost zaklopa in zaslonka. Hkrati bomo ugotovili, zakaj, kako in kdaj naj fotografiramo v načinih Av in Tv.
Preview-normal
Занятие 3: Več ustvarjalnosti 4 домашних заданий
Na tem predavanju se bomo še bolj poglobili v čarobni svet upravljanja fotoaparata in obravnavali nekaj zanimivih trikov fotografiranja. Poleg tega bomo spoznali vrste svetlomerov, se naučili razumeti histogram in fotografirati v ročnem načinu.
Preview-normal
Занятие 4: Barva in slog fotografije 4 домашних заданий
Na tem predavanju se bomo naučili nadzorovati barvo v fotografiji s spreminjanjem nastavitev beline in stilov fotografije. Izvedeli bomo tudi, kako lahko postanemo mojster barve s snemanjem v formatu RAW.
Preview-normal
Занятие 5: Delo z objektivi 4 домашних заданий
Na tem predavanju gre za najljubši predmet fotografov, in sicer za objektive. Obravnavali bomo strukturo objektivov, njihove možnosti ter posebnosti. Seznanili se bomo z vrstami objektivov in na koncu predavanja izvedeli, kako ga izbrati.
Preview-normal
Занятие 6: Več možnosti. Snemanje videa. Bliskavica 4 домашних заданий
Na našem zadnjem predavanju spoznamo bliskavico in se jo naučimo uporabljati. V drugem delu predavanja se bomo pogovarjali o natančni nastavitvi fotoaparata glede na vaše potrebe in želje.
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе