Μάθετε πώς να δημιουργείτε καλλιτεχνικά πορτραίτα!

Θα μάθετε τα εξής: πώς να ξεκινάτε τη φωτογράφιση ανθρώπων με δημιουργική προσέγγιση, πώς να κάνετε όμορφα πορτραίτα στο σπίτι ή έξω, πώς να συνθέτετε το κάδρο με σωστό τρόπο και πώς να χρησιμοποιείτε τον φωτισμό.

Θα χρειαστείτε τα εξής: οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet, ένα ζευγάρι φίλων ή συγγενών σε ρόλο μοντέλων και την επιθυμία να κάνετε όμορφα πορτραίτα.

  • 6 онлайн-занятий
  • 34 творческих задания
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Τι είναι το πορτραίτο; Σε τι διαφέρει η κανονική λήψη ενός ανθρώπου από την καλλιτεχνική φωτογραφία; Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθετε τι εξοπλισμός χρειάζεται για τη φωτογράφιση και ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη δημιουργία ενός καλού πορτραίτου.
Preview-normal
Занятие 2: Σύνθεση 6 домашних заданий
Θα μάθετε τους κανόνες της σύνθεσης στα κοντινά πορτραίτα, στα πορτραίτα προτομής (ημίσεος σώματος και ολόσωμα), καθώς και στα ομαδικά πορτραίτα. Θα μάθετε τι μπορείτε να «κόβετε» στο κάδρο και τι όχι.
Preview-normal
Занятие 3: Φωτισμός. Μέρος 1: φωτογράφιση σε κλειστούς χώρους 6 домашних заданий
Χρήση του διαθέσιμου φωτός: μαθαίνουμε να βλέπουμε και να αναλύουμε. Ιδιαιτερότητες στις ρυθμίσεις της μηχανής με ασθενή φωτισμό. Δουλεύοντας με φλας σε εσωτερικό χώρο και χρήση πρόσθετου εξοπλισμού. Το πορτραίτο συναυλίας ως ένα παράδειγμα δουλειάς με το υπάρχον φως
Preview-normal
Занятие 4: Φωτισμός. Μέρος 2: φωτογράφιση σε φυσικές συνθήκες 5 домашних заданий
Ιδιαιτερότητες της φωτογράφισης σε διάφορες καιρικές συνθήκες: ηλιοφάνεια, συννεφιά, σούρουπο, ζέστη και κρύο. Ανάλυση και χρήση εξωτερικών χώρων και φωτισμού. Εργασία με φλας και ανακλαστήρες.
Preview-normal
Занятие 5: Ποζάρισμα 5 домашних заданий
Λεπτομέρειες ποζαρίσματος. Εργασία με τα συναισθήματα, τις εκφράσεις και τις καλύτερες στάσεις. Τρόποι για να χαλαρώσει το μοντέλο. Ανάλυση του ανθρώπου πριν από τη φωτογράφιση: τα μυστικά των καλύτερων γωνιών λήψης ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης.
Preview-normal
Занятие 6: Είδη πορτραίτων 6 домашних заданий
Χαρακτηριστικά των διάφορων ειδών πορτραίτων: παιδικό, υπηρεσιακό, γάμου, ομαδικό, οικογενειακό, καθημερινής ζωής, μόδα και στυλ
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе