Κάντε τη φωτογραφική σας έναν απαραίτητο σύντροφο στο ταξίδι!

Θα μάθετε τα εξής: διάφορες τεχνικές λήψης για ποικιλία τύπων φωτογράφισης, απαραίτητες για έναν φωτογράφο που ταξιδεύει.

Θα χρειαστείτε τα εξής: οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet και την επιθυμία να βγάζετε εντυπωσιακές φωτογραφίες.

  • 7 онлайн-занятий
  • 38 творческих заданий
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для любителей

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Μπορείτε να βγάλετε καλές φωτογραφίες με οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή, ανεξάρτητα από τον τύπο, το μέγεθος και το κόστος της. Αλλά οι προτιμήσεις για τον εξοπλισμό σε ένα ταξίδι είναι διαφορετικές, και, σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε γι 'αυτές.
Preview-normal
Занятие 2: Διαφορετικές καιρικές συνθήκες και ώρες λήψης 6 домашних заданий
Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε πώς να βγάλετε ενδιαφέρουσες εικόνες σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Preview-normal
Занятие 3: Τοπίο στο ταξίδι 6 домашних заданий
Πηγαίνοντας σε ένα ταξίδι, ψάχνουμε για ένα μαγευτικό μέρος που μπορεί να μας εμπνεύσει. Αλλά για να μεταφέρουμε την ομορφιά του τοπίου και τη διάθεση του φωτογράφου δεν είναι τόσο εύκολο. Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε μερικά μυστικά της φωτογραφίας τοπίου.
Preview-normal
Занятие 4: Σημεία ενδιαφέροντος και αρχιτεκτονική στη φωτογράφιση 6 домашних заданий
Η κουλτούρα των διαφόρων λαών και των χωρών εκφράζεται στην αρχιτεκτονική και την τέχνη των πόλεών τους. Χιλιάδες χρόνια οι κατασκευαστές, οι αρχιτέκτονες και οι καλλιτέχνες δημιουργούσαν μοναδικές εικόνες κάθε πόλης. Πώς να συλλάβετε αποτελεσματικά τις προσπάθειές τους στο κάδρο, θα μάθετε σε αυτό το μάθημα.
Preview-normal
Занятие 5: Τα πάντα για το πορτραίτο στα ταξίδια 6 домашних заданий
Οι ντόπιοι κάτοικοι μακρινών πόλεων δεν μοιάζουν με μας. Είναι ενδιαφέροντες στον μοναδικό πολιτισμό τους, αδιανόητοι χωρίς την ουσία τους. Αυτό το μάθημα είναι αφιερωμένο στην ικανότητα μεταφοράς της μοναδικότητάς τους και της καθημερινής τους ζωής.
Preview-normal
Занятие 6: Φωτογράφιση ζώων και φυτών 4 домашних заданий
Ο φωτογράφος που ταξιδεύει έχει μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να προλάβει να βγάλει ένα κάδρο με καταπληκτικό λουλούδι ή ζώο. Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε να πιάνουμε τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη ζωή της χλωρίδας και της πανίδας.
Preview-normal
Занятие 7: Δημιουργικές τεχνικές και μυστικά του καλλιτέχνη 6 домашних заданий
Καθημερινά εκατοντάδες φωτογράφοι επισκέπτονται τα δημοφιλή τουριστικά μέρη, βγάζουν χιλιάδες κάδρα με εξαιρετικά αξιοθέατα. Να ξεχωρίσετε ένα ανάμεσά του, να βγάλετε ένα κάδρο, το οποίο θα σας πει λίγο περισσότερο, δεν είναι ο πιο εύκολος στόχος. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να τα βγάλετε πέρα.
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе