Η σύνθεση σε απλά βήματα, «ένα-δύο-τρία»!

Θα μάθετε να δουλεύετε με λογική πάνω στον σχηματισμό του κάδρου, να ξεκινάτε δημιουργικά κάθε φωτογράφιση, να χρησιμοποιείτε τα οπτικά εργαλεία και να εφαρμόζετε όλες τις γνώσεις στην πράξη.

Θα χρειαστείτε τα εξής: οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet και την επιθυμία να τραβάτε δημιουργικές φωτογραφίες.

  • 7 онлайн-занятий
  • 39 творческих заданий
  • Неограниченный доступ к материалам
  • Сложность: Курс для начинающих

Что необходимо для обучения


Преподаватели

Все преподаватели Фотошколы »

Как я буду учиться?

How_learn
Подробнее об обучении »
Σε αυτό το μάθημα θα εξετάσουμε την έννοια της σύνθεσης, θα μάθουμε ποια στοιχεία περιλαμβάνει η σύνθεση μιας φωτογραφίας και πώς να την αναλύσουμε.
Preview-normal
Занятие 2: Απλές λύσεις 6 домашних заданий
Για να τραβήξετε φωτογραφίες με καλά ισορροπημένη σύνθεση, δεν είναι υποχρεωτικό να σπουδάσετε σε κάποια Σχολή Καλών Τεχνών ή να μελετάτε την ειδικευμένη βιβλιογραφία για πολλά χρόνια. Ξεκινώντας από σήμερα, μπορείτε να δημιουργήσετε πετυχημένα κάδρα ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες. Για αυτούς τους κανόνες θα μιλήσουμε σε αυτό το μάθημα.
Preview-normal
Занятие 3: Όρια του κάδρου στη σύνθεση 7 домашних заданий
Σε αυτό το μάθημα θα μιλήσουμε για τα όρια του κάδρου ως στοιχείο της σύνθεσης και ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του φωτογράφου.
Preview-normal
Занятие 4: Γραμμές του κάδρου 6 домашних заданий
Πώς ορίζονται γραμμές μέσα στο κάδρο ώστε να υπάρχει αρμονία και να εκφράζει την ιδέα του φωτογράφου;
Preview-normal
Занятие 5: Ρυθμός και συμμετρία 6 домашних заданий
Ρυθμός και συμμετρία, σημαντικοί τρόποι οργάνωσης του χώρου στο κάδρο και σημαντικότερα εργαλεία της σύνθεσης. Σε αυτό το μάθημα θα μιλήσουμε για το πώς υποτάσσετε τα παραπάνω στοιχεία στις ιδέες σας.
Preview-normal
Занятие 6: Χρώμα και αντίθεση 6 домашних заданий
Ποιο χρώμα είναι κατάλληλο για μια συγκεκριμένη εικόνα; Πώς μπορούμε να επηρεάσουμε το χρώμα μέσα στο κάδρο; Γιατί δεν είναι όλες οι φωτογραφίες έγχρωμες ή, αντιθέτως, ασπρόμαυρες;
Preview-normal
Занятие 7: Το φως ως στοιχείο σχηματισμού της σύνθεσης 6 домашних заданий
Φως, το βασικό στοιχείο κάθε φωτογραφίας. Μιλάμε για το φως στο τέλος αυτής της ενότητας, επειδή ο χειρισμός του φωτός είναι το πιο λεπτό εργαλείο του φωτογράφου. Το καθήκον μας είναι να μάθουμε να βλέπουμε το φως, να το νιώθουμε και να το χρησιμοποιούμε συνειδητά κατά τη λήψη.
Preview-normal

Сертификат Fotoshkola.net

Константин
Константинопольский
По итогам обучения каждый студент получает именной сертификат об окончании курса. Это не так сложно: достаточно, чтобы преподаватели приняли как минимум одно домашнее задание к каждому уроку.

3человек получили сертификат об окончании курса Фотошколы на этой неделе