Работы студентов фотошколы

Задание: «Νεκρή φύση»
Image-square_50
Image-normal
Canon EOS 750D
  • ISO 100
  • 1/40 s
  • Диафрагма: F4
Полный EXIF Полный файл
Profile_avatarΔημήτρης Στεργιόπουλος

Η λήψη είναι σε εξωτερικό χώρο σε απογευματινή ώρα. Προσπάθησα να δημιουργήσω μικρό βάθος πεδίου, στο οποίο βοήθησε και η μικρή απόσταση από το θέμα μου.

20.04.2017, 00:14
Image-square_360Tamara Fieva,
преподаватель

Оценка работы

Ωραία, το ανοιχτό διάφραγμα, η μικρή απόσταση από το αντικείμενο λήψης και η μεγάλη εστιακή απόσταση, έδωσαν ένα μικρο βάθος πεδίου το οποίο ανέδειξε τα αντικείμενα λήψης μέσα στο κάδρο. Πολύ καλή εστίαση του φακού, με προσοχή στην λεπτομέρεια!

Замечания и рекомендации

Το μόνο που θα ήθελα να προσέξετε είναι, πριν τραβήξετε, αποφασίστε ξεκάθαρα ποιο θα είναι το θέμα σας. Στο παράδειγμά μας, το θέμα είναι η πέτρα με το αμάξι. Αν όμως πάρουμε υπόψιν το γεγονός, πως το κυρίως θέμα αναδεικνύεται με τέλεια εστίαση (δλδ τα αντικείμενα θα πρέπει να είναι νετ), τότε μπορούμε να δούμε πως περιορίζουμε την λήψη στην ρόδα του αμαξιού, μιας και το βάθος πεδίου είναι τόσο μικρο, που θολώνει κάποια στοιχεία του αμαξιού!

Выводы

Η φωτογραφία είναι αποδεκτή.