Ηταν μια αυθορμητη φωτογραφια επειδη μου αρεσε το πως φαινοταν η θαλασσα και το χρωμα του ουρανου την συγκεκριμενη ωρα. Την τραβηξα με χειροκινητη εκθεση,ταχυτητα κλιστρου 1/60, f8.0 και iso 200
Καλησπέρα,
Оценка работы
Πολύ εντυπωσιακά τα χρώματα του ουρανού. Σωστό καδράρισμα με ομοιόμορφο μοίρασμα κάδρου μεταξύ ουρανού, θάλασσας και στεριάς. Η μεγάλη ταχύτητα κλείστρου (1/250 s), πάγωσε τα κύματα και τους έδωσε υφή. Η θετική έκθεση (+1 1/3EV), τόνισε το ανοιχτό μπλε του ουρανού. Το σχετικά κλειστό διάφραγμα, έδωσε σχήμα στον ήλιο.
Замечания и рекомендации
Δεν εχω να κάνω κάποια παρατήρηση στην παρούσα φάση των μαθημάτων. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε το ηλιοβασίλεμα πιο εντυπωσιακό ρυθμίζοντας κατάλληλα την ισορροπία λευκού, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αναφέρουμε στο μάθημα 4. Κάνατε μια καλή δουλειά.
Выводы
Η φωτογραφία είναι αποδεκτή.