Работы студентов фотошколы

Задание: «Redarea unei imagini frumoase, fără a ieși din casă»
Image-square_50
Image-normal
Canon EOS M10
  • ISO 320
  • 1/60 s
  • Диафрагма: F3.5
Полный EXIF Полный файл
Profile_avatarMihai Gabriela

Buna ziua, Pentru aceasta fotografie am folosit aparatul Canon EOS M10 Mirrorless. Stiu ca exista destul de multe diferente intre un DSLR si Mirrorless, insa incerc sa ma adaptez cursului si sa invat cat mai multe despre camera mea. Am ales acest cadru pentru ca mi-a placut cum cade lumina naturala pe hammock si pentru ca am putut crea o compozitie plina de culoare, vie. Am folosit modul P si am lasat balansul pe alb si ISO-ul automat. Am incercat sa luminez/intunec compozitia pe -1/+1, insa intr-un final am optat sa las 0. Focusul a fost pus pe colturile bananelor cele mai aproape de obiectiv. Nu imi plac umbrele create in spate si mi s-a parut destul de dificil sa aleg unghiul bun...insa dupa cateva tentative, am ales acest cadru. Multumesc, Gabriela

20.01.2018, 17:04
Image-square_360Natalia Ciobanu,
преподаватель

Bună ziua, Gabriela!

Оценка работы

Vă mulțumesc pentru acest comentariu detaliat, mă ajută foarte mult la analiza imaginei create de dumneavostră. În primul rând vreau să evidențiez aspectul tehnic al acestei fotografii, cu care v-ați decsurcat foarte bine. Cu siguranță ați favorizat crearea unui balans de alb echilibrat, ceea ce a contribuit la formarea nuanțelor atât de naturale și plăcute. E bine că ați inclus în cadru puține detalii, dar care se combină între ele. În același timp ați folosit un fundal uniform, astfel e puternic accentuat subiectul. Lumina cu siguranță e faină și ea, foarte difuză, uniformă, fără umbre dure.

Замечания и рекомендации

Eu v-aș fi sugerat să lucrați la compoziție. În primul rând poziția fotografului față de subiect. Cred că dacă ați fi stat mai din stâng, ați putea crea o perspectivă mai profundă și interesantă, deci un spațiu și volum suplimentar. Aplicarea regulii treimilor pentru careva fruct, pentru accent, era binevenit aici.La moment, bananele sunt cu un sharpness profund și în același timp se află exact pe centru, ceea ce defavorizează și simplifică mult compoziția.

Выводы

Fotografia este acceptată.
O zi bună,
Natalia

Комментарии
  • Profile_avatar07.02.2018

    Multumesc pentru feedback-ul amplu si detaliat! voi studia mai in detaliu regula treimilor si compozitia